Hilljacks

Countrybandet Hilljacks har stormet frem de siste årene og gjort seg bemerket i både det skandinaviske, europeiske og internasjonale countrymiljøet  og har gjort en mengde opptredener på både store og små festivaler i inn og utland og fortsetter i uforandret tempo i 2023/24 med en mengde nye konserter.

Bandets hovedvokalist Karina Kvernes er bandets frontfigur og signatur-stemme og har virkelig satt Hilljacks på kartet med sin klokkeklare stemme, utstråling, energiske og utadvendte sceneopptreden. Hilljacks spille og skriver tradisjonell country og har en balansert blanding av egne låter og kjente coverlåter.

Hilljacks har gitt ut 2 album og 7 singler men har ingen planer om la det bli med dette men skriver konternuelig nye låter for et mulig nytt album i nær fremtid. Flere av bandets låter har også ligget på utenlandske topplister og hele 43 uker i England. Bandet har også vært nominert til flere musikkpriser, både som band, men også som låtskrivere, i utlandet og er i 2023 invitert for tredje gang til å spille i Texas, USA under Texas Sound International Country Music Awards prisutdeling.

ANDRE ARTISTER