Spørsmål og svar

Hvilken billett trenger jeg?

Alle som skal parkere en bobil eller campingvogn på campen trenger festivalpass med camp. Dette gjelder bare for en person i bobilen/campingvogna. Resterende passasjerer trenger kun ordinært festivalpass.

Festivalpass gir tilgang til hele festivalområdet, både fredag og lørdag. Man får også tilgang til campen, men ikke mulighet til å parkere bobil eller campongvogn.

Dagspass gir tilgang til festivalområdet den aktuelle dagen passet gjelder (fredag eller lørdag). Dagspass gir ikke tilgang til camp.


 

Transport fra Bergen

Det blir satt opp buss fra Bergen til Rong, med retur både fredag og lørdag. Bussen stopper på Torget i Bergen, Storavatnet, Straume og Ågotnes. Bussen er gratis for de med festivalpass og dagspass, men krever påmeling. Mer informasjon om busstransport kommer nærmere arrangementet.


 

Bobilparkering og fetivalcamp

Vi har egen festivalcamp på lukket område, tilknyttet til festivalområdet. Her må man ha gyldig festivalpass for å kunne oppholde seg. Området er inngjerdet og regulert med vakthold. Det er muligheter for strøm på festivalcampen, med tilknytning til eget toalett. Tømmemuligheter, toalett og dusj finnes på det kommunale anlegget like i nærheten av festivalcampen.

I tillegg har Øygarden Kommune tilrettelagt totalt 12 parkeringsplasser for bobiler med strøm lett tilgjengelig i Hjeltefjorden Fjordpark. Det er mot betaling muligheter for å benytte toaletter og dusj i servicebygg som du finner sentralt i fjordparken.Sikre deg billetter til årets festival!Kjøp billetter