Frivillig

Ønsker du å jobbe frivillig på Countryweekend? Liker du å ha ansvar, skape gode opplevelser og mestringsfølelse? Countryweekend er på jakt etter frivillige, engasjerte personer. Her vil du få arbeidserfaring med å jobbe i team, samt gratis inngang til festivalen, t-skjorte og mat/drikke.

Countryweekend trenger akkurat din hjelp, ditt engasjement, din erfaring og din frivillig-innsats for at årets festival skal komme i havn.

Hva kan du jobbe med?

Backstage
Backstagecrewet har som oppgave å sørge for at de fine artistene våre har det topp under fetivalen. Du er deres guide og har ansvar for at de er på rett sted, til riktig tid. Du bidrar til å hjelpe små og store problemer og hjelper artistene til lydprøve, måltider og opptreden.

Rigg og scene
Du bidrar til rigging av scene, sceneskifte og rydding av scene og sceneområdet. Dersom du har ekstra god teknisk kompetanse inne lyd eller lys, kan du få tildelt oppgaver som innebærer kobling og programmering av lydsystemet eller lysriggen. Det er dessverre ikke mulighet for å være fungerende tekniker under konserter eller lydprøver.

Servering
Vi har behov for serviceinnstilte og imøtekommende personer både i baren og ved matserveringen. Du blir festivalens ansikt utad til publikum og får med deg konsertene samtidig. Du må være over 20 år for å jobbe i baren.

Billettør
Vårt festivalkontor har behov for frivillige som kan jobbe med billettsalg, billettkontroll og informasjon. Her er det viktig å være strukturert og nøy på informasjonen du gir ut til publikum.

Sikkerhet
Enhver festival må ta godt vare på både publikum og deltakere. Countryweekend trenger en stab av vakter som kan sørge for at sikkerheten blir ivaretatt. Våre frivillige vakter skal jobbe sammen med innleide profesjonelle vakter.

Foto/Video
Under festivalavviklingen har vi et eget crew som dokumenterer alt som skjer på festivalen. Har du en konsertfotograf i magen eller har erfaring med foto og videopptak? Da er dette jobben for deg.

Smilende og blide ansikter
Dette er en superviktig del av den frivillige gjengen. Denne gruppa har ingen definerte arbeidsoppgaver, men er hele tiden tilgjengelige og trår til der det trengs. Her får man prøvd seg på litt av hvert! En utfordrende og morsom jobb!